Voorzitters Eerste en Tweede Kamer ontvangen president Palestijnse AutoriteitDe president van de Palestijnse Autoriteit, de heer Mahmoud Abbas, ontmoet op donderdag 30 juni Leden van de Eerste en Tweede Kamer. De heer Abbas wordt 's ochtends ontvangen door Voorzitter Fred de Graaf van de Eerste Kamer en mevrouw Gerdi Verbeet van de Tweede Kamer.

Aansluitend voert de president van de Palestijnse Autoriteit een gesprek met Leden van beide Kamers van de Staten-Generaal. Deze ontmoeting vindt plaats in de plenaire Zaal van de Eerste Kamer. Tijdens een besloten bijeenkomst zal president Abbas vervolgens van gedachten wisselen met Eerste en Tweede Kamerleden onder leiding van de voorzitter van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken van de Tweede Kamer.

Abbas brengt van 29 juni tot en met 1 juli een werkbezoek aan Nederland. Donderdagmorgen wordt hij ontvangen door het staatshoofd Koningin Beatrix. Later op de dag voert hij eveneens gesprekken met minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken en minister-president Rutte.


Deel dit item: