Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Bezoekers: volg RIVM-adviezen coronavirus9 maart 2020

De Eerste Kamer blijft open voor bezoekers, maar vraagt bezoekers als gevolg van de uitbraak van het coronavirus wel alert te zijn op eventuele ziekteverschijnselen en de adviezen van het RIVM op te volgen. Mensen met klachten die twijfelen of een bezoek aan de debatten in de Eerste Kamer verantwoord is, kunnen verdere informatie vinden op de website van het RIVM.

Bezoekers: volg RIVM-adviezen coronavirus
Meer afbeeldingen

Bezoekers in het gebouw van de Eerste Kamer wordt aangeraden zich te conformeren aan een aantal voorzorgsmaatregelen: was de handen regelmatig en uitgebreid, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik direct weg.

De plenaire zaal, commissiezalen, werkplekken en openbare ruimten worden door de Eerste Kamer iedere dag gereinigd met desinfecterende middelen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in het gebouw mogelijkheden voor bezoekers en medewerkers om de handen te kunnen wassen met een desinfecterend middel.

Het RIVM adviseert voorts dat inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten beperken en thuisblijven.

Sociale media menu


Deel dit item:
Bezoekers: volg RIVM-adviezen coronavirus
Bezoekers: volg RIVM-adviezen coronavirus