Verklaring van de Voorzitters van beide Kamers der Staten-GeneraalDen Haag - 12-08-2013

PERSBERICHT

De Voorzitters van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer der Staten-Generaal, Ankie Broekers-Knol en Anouchka van Miltenburg, hebben met leedwezen kennis genomen van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso.

Na het verschrikkelijke ongeval dat Prins Friso is overkomen is door velen intens met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Mabel en de kinderen van de prins en prinses meegeleefd. Ondanks de ernstige toestand werd op een herstel gehoopt. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Het overlijden van Prins Friso op zo’n jonge leeftijd is ongelooflijk verdrietig.

De gedachten van beide Voorzitters en de Leden van de Staten-Generaal gaan uit naar Prinses Mabel en haar kinderen, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix, Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin, Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Constantijn en Prinses Laurentien, alsmede naar de overige leden van de Koninklijke Familie. Ze wensen hen sterkte bij het dragen van dit zo zware verlies.

Noot voor de redacties:

Voor meer informatie kunt u contact nemen met de stafdienst Voorlichting van de Tweede Kamer, Jos Jochemsen: T 06-18305710  of Communicatie en Protocol van de Eerste Kamer, Gert Riphagen: T 06-20544625.


12 augustus 2013

Koninklijke boodschap ter kennisgeving van het overlijden van prins Friso (EK 33.706 (R2008) A, TK nr. 1)


Deel dit item: