Eerste Kamer dinsdag 7 november 20176 november 2017

De plenaire vergadering van de Eerste Kamer op dinsdag 7 november bevat één agendapunt, namelijk de goedkeuring van het in 2015 gesloten Belastingverdrag met Zambia (34.503). Het staat als hamerstuk op de agenda. Daarnaast vinden er dinsdagmiddag negen commissievergaderingen plaats in de Kamer. In een aantal commissievergaderingen wordt kennisgemaakt met bewindslieden uit het nieuwe kabinet Rutte-III.

Meer afbeeldingen

Plenaire vergadering : belastingverdrag met Zambia als hamerstuk

Het Belastingverdrag met Zambia is op 24 oktober 2017 aangenomen door de Tweede Kamer. Het staat dinsdagmiddag als hamerstuk op de plenaire agenda van de Eerste Kamer. Het wetsvoorstel keurt het op 15 juli 2015 met Zambia gesloten verdrag ter vermijding van het betalen van dubbele inkomstenbelasting goed.

Commissies maken kennis met nieuwe bewindslieden

Er staan dinsdagmiddag negen commissievergaderingen op de agenda van de Eerste Kamer. In een aantal wordt informeel kennisgemaakt met nieuwe bewindslieden. Zo ontvangt de commissie Veiligheid en Justitie van de Eerste Kamer minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en minister Dekker voor Rechtsbescherming. De commissie Immigratie en Asiel/ JBZ-raad ontvangt staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid..

Sociale media menu


Deel dit item: