Stemmen in de Eerste Kamer op 20 maart!



Woensdag 20 maart a.s. vinden de verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen plaats. Die dag kan er ook in het gebouw van de Eerste Kamer worden gestemd door de inwoners van de provincie Zuid-Holland en/of het waterschap Delfland. De Eerste Kamer is 20 maart voor het eerst in de geschiedenis een van de officiële stembureaus in de provincie Zuid-Holland. Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol zal die dag enkele uren in het stembureau aanwezig zijn.

Let wel op: het kan zijn dat u een kiezerspas moet aanvragen om in een andere gemeente dan uw eigen te stemmen. Die informatie vindt u op uw stempas of op de website van de gemeente waar u woont. Inwoners van Den Haag kunnen vanzelfsprekend met hun stempas in de Eerste Kamer terecht. Een overzicht van alle stembureaus in Den Haag vindt u op www.stembureausindenhaag.nl.

Wilt u nog eens goed doornemen hoe de verkiezingen voor de Provinciale Staten invloed hebben op de samenstelling van de Eerste Kamer? Op onze website vindt u hier alle informatie over de verkiezingen van de Eerste Kamer die dit jaar op maandag 27 mei plaatsvinden.


Deel dit item: