Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Commissies op vrijdag 27 maart 2020Besluitpunten uitklappenBesluitpunten inklappen

 • Commissies voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), voor Economische Zaken en Klimaat / Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (EZK/LNV) en voor Financiën (FIN)
  9.00 uur
   Besluitpunten tonen Besluitpunten sluiten

  1.
  35412

  Incidentele suppletoire begroting Financiën 2020 inzake Noodpakket banen en economie

  De commissies stellen - gegeven de urgentie van de voorstellen van het noodpakket banen en economie - blanco eindverslag vast, teneinde de incidentele suppletoire begroting Financiën 2020 als hamerstuk af te doen. Wel behouden de commissies zich het recht voor op een later moment met de regering te beraadslagen over met deze begrotingsvoorstellen samenhangende onderwerpen.

  2.
  35413

  Incidentele suppletoire begroting Economische Zaken en Klimaat 2020 inzake Noodpakket banen en economie

  De commissies stellen - gegeven de urgentie van de voorstellen van het noodpakket banen en economie - blanco eindverslag vast, teneinde de incidentele suppletoire begroting Economische Zaken en Klimaat 2020 als hamerstuk af te doen. Wel behouden de commissies zich het recht voor op een later moment met de regering te beraadslagen over met deze begrotingsvoorstellen samenhangende onderwerpen.

  3.
  35414

  Incidentele suppletoire begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 2020 inzake Noodpakket banen en economie

  De commissies stellen - gegeven de urgentie van de voorstellen van het noodpakket banen en economie - blanco eindverslag vast, teneinde de incidentele suppletoire begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 2020 als hamerstuk af te doen. Wel behouden de commissies zich het recht voor op een later moment met de regering te beraadslagen over met deze begrotingsvoorstellen samenhangende onderwerpen.

  4.
  35415

  Incidentele suppletoire begroting Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2020 inzake Noodpakket banen en economie

  De commissies stellen - gegeven de urgentie van de voorstellen van het noodpakket banen en economie - blanco eindverslag vast, teneinde de incidentele suppletoire begrotingen Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2020 als hamerstuk af te doen. Wel behouden de commissies zich het recht voor op een later moment met de regering te beraadslagen over met deze begrotingsvoorstellen samenhangende onderwerpen.

 • Commissie voor Buitenlandse Zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking (BDO)
  9.00 uur
   Besluitpunten tonen Besluitpunten sluiten

  1.
  35416

  Incidentele suppletoire begroting Buitenlandse Zaken 2020 inzake consulaire dienstverlening

  De commissie stelt - gegeven de urgentie van het voorstel - blanco eindverslag vast, teneinde de incidentele suppletoire begroting 2020 van Buitenlandse Zaken als hamerstuk af te doen.