Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu
34.485 IV

Wijziging begrotingsstaten Koninkrijksrelaties en BES-fonds 2016 (voorjaarsnota)Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2016 van Koninkrijksrelaties en BES-fonds. Deze wijzigingen houden verband met de Voorjaarsnota 2016.


Stand van zaken

Tweede Kamer
Schriftelijke voorbereiding
Eerste Kamer
Plenair
 
Afkondiging
Staatsblad(en)

Het voorstel is op 7 juli 2016 zonder stemming aangenomen door de Tweede Kamer. De fractie van de PVV wil geacht worden tegen dit wetsvoorstel te hebben gestemd.

De Eerste Kamer heeft het voorstel op 27 september 2016 als hamerstuk afgedaan.  De fractie van de PVV is hierbij aantekening verleend.


Kerngegevens

ingediend

30 mei 2016

titel

Wijziging van de begrotingsstaten van Koninkrijksrelaties (IV) en het BES-fonds (H) voor het jaar 2016 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota)

schriftelijke voorbereiding

ondertekening

inwerkingtreding

Met ingang van 1 juni van het onderhavige begrotingsjaar. Indien het Staatsblad waarin deze wet wordt geplaatst, wordt uitgegeven op of na de datum van 1 juni, dan treedt zij in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van dat Staatsblad en werkt zij terug tot en met 1 juni van het onderhavige begrotingsjaar. 


Documenten

Filter op:
       
Filter op:
     

Sociale media menu


Volg via