Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Nieuws uit de commissies dinsdag 19 november 201920 november 2019

De commissies van de Eerste Kamer hebben op dinsdag 19 november 2019 vergaderd over de voortgang in de behandeling van wetsvoorstellen en andere zaken. De belangrijkste besluiten staan hieronder. De volledige besluitenlijst staat in de zogenoemde korte aantekeningen van de betreffende commissies.

Leden van de commissie OCW ontvingen 19/11 een delegatie Chinese parlementariërs
Meer afbeeldingen

Schriftelijke inbreng

Wet verbod op kolen bij elektriciteitsproductie

Inbreng voor nader voorlopig verslag wordt geleverd door de fracties van VVD (Van Ballekom), FVD (Van der Linden), CDA (Van Kesteren), D66 (Pijlman), PvdA (Crone), PVV (Faber-van de Klashorst), CU (Huizinga-Heringa), PvdD (Koffeman) en Fractie-Otten (Otten).

Invoeringswet Omgevingswet

Inbreng voor het nader voorlopig verslag wordt geleverd door de fracties van VVD (Klip-Martin), CDA (Rietkerk), D66 (Moonen), ChristenUnie (Verkerk), PvdD (Nicolaï) en SGP (Van Dijk). De fracties van FVD (Dessing), GroenLinks (Kluit), PvdA (Nooren), PVV (Bezaan), SP (Janssen), PvdD (Nicolaï), Fractie-Otten (Rookmaker), 50PLUS (Baay-Timmerman) en OSF (Gerbrandy) leveren gezamenlijk inbreng.

Aanvullingswet grondeigendom Omgevingswet

Inbreng voor het voorlopig verslag wordt geleverd door de fracties van VVD (Meijer), CDA (Rietkerk), GroenLinks (Vendrik), D66 (Moonen), PvdA (Crone), PVV (Bezaan) en SGP (Van Dijk).

Modernisering van de overheid

Inbreng voor nader schriftelijk overleg met de regering wordt geleverd door de fracties van de PvdA (Koole) en de PVV (Van Hattem).

Toezegging Invoering eindtoets speciaal onderwijs

Inbreng voor schriftelijk overleg met de regering wordt geleverd door de leden van de fracties van D66 (Pijlman) en van de PvdA (Sent). De leden van de Fractie-Otten sluiten zich bij de inbreng van de leden van de fractie van D66 aan.

Sociale media menu


Deel dit item:
Leden van de commissie OCW ontvingen 19/11 een delegatie Chinese parlementariërs
Leden van de commissie OCW ontvingen 19/11 een delegatie Chinese parlementariërs